Välkommen till Ögonlasern och vår ögonklinik

Hos oss möter du erfarna ögonläkare och ett väl inarbetat team med ögonspecialister, optiker och ögonsjuksköterskor som följer dig genom behandlingen. Vi har utfört ögonbehandlingar av synfel sedan 1990.

I valet av klinik inför en ögonoperation vet vi att känslan av att vara i trygga händer är viktigast av allt. Våra erkänt skickliga ögonläkare upprätthåller sina färdigheter genom att dagligen utföra kvalificerade ögonoperationer, inom idag alla förekommande metoder.

Vi arbetar utifrån högt ställda kriterier för säker kirurgi och lägger stora resurser på kvalitetsarbete, uppföljning av behandlingsresultat och inte minst genom utbildningar och investeringar inom de senaste teknikerna - allt för att kunna erbjuda marknadens säkraste ögonlaserkirurgi.

Hos Ögonlasern gäller besöksförbud och begränsning av närvarande anhöriga. Anhöriga får endast medfölja om särskilda skäl föreligger, till exempel att patienten är ett barn eller i behov av ledsagare. Om du som patient har behov av att ha med dig en anhörig så ber vi dig att kontakta oss i förväg och meddela det.