Lediga tjänster

 • Bli Klinikchef på Lunds nya Ögonklinik

  Vi söker dig som är en teamleader
  Tillsammans med vårt team av ögonläkare, optiker samt ögonsjuksköterskor skall du styra vår klinik och utforma den till Lunds mest eftertraktade ögonmottagning. Personen vi söker skall inge stabilitet, vara strukturerad och innovativ. Vi sätter stor vikt vid social kompetens och god samarbetsförmåga. Du skall tillsammans med din arbetsgrupp alltid arbeta med stort patientfokus.

  Anställningsform:
  Heltid.

  Tillträdesdatum:
  Omgående.

  Personliga egenskaper:
  Du är en handlingskraftig person med ett genuint intresse människor och vård. Du trivs i en roll där du får möjlighet att handleda, utbilda samt engagera dina kollegor. Vi ser att du är en målfokuserad och naturlig arbetsledare som är trygg i dig själv och som motiveras av att utveckla andra.

  Kvalifikationer:
  Kvalifikationer som krävs är minimum sjuksköterskeutbildning. Erfarenhet som klinikansvarig inom vården är meriterande men inget krav.

  Välkommen till en utmanande och utvecklande arbetsplats.

  Information om tjänsten lämnas av:
  Anders Jönsson
  Klinikansvarig
  E-post: anders.jonsson@ogonlasern.se

  Se fler lediga tjänster

 • Ögonlasern i Lund

  Ögonlasern i Lund startades 2012 som en ren refraktiv klinik. Idag utför vi även kataraktoperationer på uppdrag av Region Skåne. Företaget är i ständig utveckling. Vi står nu inför en progressiv period då vi skall bli en fullvärdig ögonklinik med vårdmottagning ackrediterad av Landstinget.

  Ögonlasern är en kedja bestående av sju kliniker runt om i Sverige. Två av våra mottagningar, Stockholm och Jönköping har idag avtal med respektive landsting och bedriver komplett ögonvård. Nu står Lunds klinik på tur.