Lediga tjänster

 • Ögonlaserns ögonklinik i Stockholm söker Leg. sjuksköterska

  Arbetsuppgifter
  Dina arbetsuppgifter kommer främst bestå av att förbereda patienter för operation, assistera vid operation, administrativt arbete och bistå mottagningsverksamheten.

  Anställningsform:
  Heltid - 40 timmar/vecka.

  Tillträdesdatum:
  Omgående.

  Personliga egenskaper:
  Du som söker är professionell, effektiv, servicemedveten och har lätt att samverka i grupp.

  Kvalifikationer:
  Leg. sjuksköterska. Vana från ögonsjukvård eller operation är en fördel men inget krav.

  Information om tjänsten lämnas av:
  Katharina Kallonen
  Klinikansvarig
  E-post: ledigajobb@ogonlasern.se

  Se fler lediga tjänster

 • Ögonlasern i Stockholm

  Ögonlasern i Stockholm är en av Sveriges mest erfarna refraktiva kliniker och vi har funnits sedan 1990. Hos oss möter du erfarna ögonläkare och ett väl inarbetat team med ögonspecialister, optiker och ögonsjuksköterskor.

  Vi arbetar utifrån högt ställda kriterier för säker kirurgi och lägger stora resurser på kvalitetsarbete, uppföljning av behandlingsresultat och inte minst genom utbildningar och investeringar inom de senaste teknikerna - allt för att kunna erbjuda marknadens säkraste ögonkirurgi.

  På våra ögonkliniker i Stockholm har vi avtal med Stockholms läns landsting. Avtalet innefattar ögonläkarmottagning, kataraktoperationer, diagnostik, behandling och uppföljning av ögonsjukdomar samt ögonbottenfotograferingar för diabetiker.

  På kliniken arbetar mottagningsläkare, specialistläkare, kataraktkirurger, refraktiva kirurger, ögonsjuksköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, optiker, koordinatorer och läkarsekreterare. Våra medarbetare drivs av stort engagemang, hög delaktighet och delar våra värderingar, tillgänglighet, respekt, ansvar, kompetens och omtanke.