Lediga tjänster

 • Ögonlasern i Stockholm söker ögonsköterska

  Ögonsköterska
  Nu söker Ögonlasern dig som vill jobba på Stockholms bästa (tycker vi) ögonklinik. Du är Ögonsjuksköterska/Operationssjuksköterska/Sjuksköterska med ögonerfarenhet.

  Ögonlasern grundades 1990 och är en av Sveriges ledande Ögonklinikkedjor. Det viktigaste för oss är nöjda patienter och att våra medarbetare trivs och utvecklas.

  Ditt nya jobb
  Hos oss har vi varierade arbetsuppgifter, högt i tak och nära till skratt. I ditt jobb kommer du att assistera vid operation samt ta hand om patienterna före och efter operation. I jobbet ingår även mottagningsarbete med undersökningar och återbesök.

  Låter det intressant?
  Mejla: ledigajobb@ogonlasern.se

 • Ögonlasern i Stockholm

  Ögonlasern i Stockholm är en av Sveriges mest erfarna refraktiva kliniker och vi har funnits sedan 1990. Hos oss möter du erfarna ögonläkare och ett väl inarbetat team med ögonspecialister, optiker och ögonsjuksköterskor.

  Vi arbetar utifrån högt ställda kriterier för säker kirurgi och lägger stora resurser på kvalitetsarbete, uppföljning av behandlingsresultat och inte minst genom utbildningar och investeringar inom de senaste teknikerna - allt för att kunna erbjuda marknadens säkraste ögonkirurgi.

  På våra ögonkliniker i Stockholm har vi avtal med Stockholms läns landsting. Avtalet innefattar ögonläkarmottagning, kataraktoperationer, diagnostik, behandling och uppföljning av ögonsjukdomar samt ögonbottenfotograferingar för diabetiker.

  På kliniken arbetar mottagningsläkare, specialistläkare, kataraktkirurger, refraktiva kirurger, ögonsjuksköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, optiker, koordinatorer och läkarsekreterare. Våra medarbetare drivs av stort engagemang, hög delaktighet och delar våra värderingar, tillgänglighet, respekt, ansvar, kompetens och omtanke.