Lediga tjänster

 • Ögonlasern i Stockholm söker undersköterska

  Undersköterska
  Nu söker vi en undersköterska till en av våra kliniker i Stockholm. I dina arbetsuppgifter ingår receptionsarbete, mottagningsarbete samt sedvanliga arbetsuppgifter på operation.

  Kvalifikationer
  Vi söker dig som är utbildad undersköterska gärna med erfarenhet av operation eller ögonsjukvård. Som person ska du ha god kommunikationsförmåga, vara flexibel och tycka om att arbeta med människor. Goda språkkunskaper i svenska krävs, både i tal och skrift.

  Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

  Verksamhetsansvarig:
  maria.kruger@ogonlasern.se

 • Ögonlasern i Stockholm

  Ögonlasern i Stockholm är en av Sveriges mest erfarna refraktiva kliniker och vi har funnits sedan 1990. Hos oss möter du erfarna ögonläkare och ett väl inarbetat team med ögonspecialister, optiker och ögonsjuksköterskor.

  Vi arbetar utifrån högt ställda kriterier för säker kirurgi och lägger stora resurser på kvalitetsarbete, uppföljning av behandlingsresultat och inte minst genom utbildningar och investeringar inom de senaste teknikerna - allt för att kunna erbjuda marknadens säkraste ögonkirurgi.

  På våra ögonkliniker i Stockholm har vi avtal med Stockholms läns landsting. Avtalet innefattar ögonläkarmottagning, kataraktoperationer, diagnostik, behandling och uppföljning av ögonsjukdomar samt ögonbottenfotograferingar för diabetiker.

  På kliniken arbetar mottagningsläkare, specialistläkare, kataraktkirurger, refraktiva kirurger, ögonsjuksköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, optiker, koordinatorer och läkarsekreterare. Våra medarbetare drivs av stort engagemang, hög delaktighet och delar våra värderingar, tillgänglighet, respekt, ansvar, kompetens och omtanke.