Aktuella priser

Priser per den 1:e januari 2018

Vid en ögonlaserbehandling eller RLE ingår förundersökning av ögonläkare och optiker, skriftlig information, ögonläkarundersökning på operationsdagen, alla efterkontroller, eventuellt kompletterande laserbehandling inom 60 månader, solglasögon samt intyg för t.ex. körkortsmyndighet.

För övriga synfelsbehandlingar, kontakta oss för prisuppgift. Det går bra att på operationsdagen betala med kredit- eller betalkort, betala kontant eller med postväxel. Ett mycket förmånligt delbetalningsupplägg erbjuder vi i samarbete med Wasa Kredit.

Ögonlaserbehandling
FS LASIK 17.450 kr/öga
LASEK
14.500 kr/öga
ICL
Linsimplantat 53.900 kr/par
RLE - Linsbyte/ålderssynthet
RLE monofokal sfärisk (enstyrkelins) 32.000 kr/par
RLE monofokal torisk (enstyrkelins, brytningsfel)
från 40.000 kr/par
RLE multifokal
58.500 kr/par
Lins väljs av optiker och läkare utifrån kundens behov.
Glaskroppsgrumlingar, Vitreolys
Vitreolys 12.000 kr/öga
Ögonlockskirurgi
Ögonlockskirurgi 19.500 kr för 2 ögon
Konsultationsavgift
(reduceras från totalpris vid operation)
500 kr
Övrigt
Studentrabatt på 20% erhålls vid uppvisande av giltig studentlegitimation. Gäller endast laserbehandlingen Lasek (gäller ej FS Lasik och linskirurgi). Studentrabatten kan ej kombineras med andra erbjudanden.
För övriga synfelsbehandlingar, kontakta oss för prisuppgift. Det går bra att på operationsdagen betala med kreditkort, betalkort eller med postväxel. Betalning med kontanter endast upp till 5000 kronor. Ett mycket förmånligt delbetalningsupplägg erbjuder vi i samarbete med Wasa Kredit.