Information om Coronaviruset

Har du under de senaste två veckorna varit utomlands i något av riskområdena för Coronavirus, umgåtts med en person med misstänkt eller bekräftad smitta av Coronavirus eller har symptom på förkylning eller influensa? Besök då inte våra mottagningar! Ring istället 1177 så vägleder de dig.

Läs mer

Välkommen till Ögonlasern
Norrköping

Ögonkliniken i Norrköping

Välkommen till Ögonlasern i Norrköping! Vi kommer att göra vårat yttersta för att ta hand om dig på bästa sätt och se till att du blir mer än nöjd med din behandling. På vår fina klinik utför vi både laserbehandlingar LASEK och linsoperationer så som RLE (trifokala linser) och katarakt (gråstrarr).

Vilken typ av behandling som passar just dig avgörs efter en förundersökning. Vi korrigerar närsynthet, översynthet, brtyningsfel (astigmatism), åldersynthet(när man är trött på läsglasögon eller progressiva glasögon) och behandlingar för torra ögon med IRPL-metoden. Läs mer om våra metoder under behandlingar och priser.

Då våra ögonläkare tillhör de mest erfarna inom synfelskirurgi i Sverige, kan du vara säker på att vi kommer att göra allt för att även du ska bli en av tusentals nöjda patienter. Vi har utfört ögonbehandlingar av synfel i närmare 30 år.

Anna Grademyr
Verksamhetsansvarig
Frågor/tidbokning
Tel 011-13 37 50
norrkoping@ogonlasern.se

Marju Kuusik
Leg. Läkare/Ögonspecialist

Cecilia Lundberg
Ögonoperationssköterska

Christel Nilsson
Leg. Optiker/
Linsspecialist
Tel 011-13 37 50
christel.nilsson@ogonlasern.se

Charlotta Ring
Undersköterska

Se våra priser
 • Ögonlasern i Norrköping
  Drottninggatan 66, 2 tr
  602 32 Norrköping
 • Öppettider:
  Måndag-torsdag 8.00-17.00
  Fredagar 8.00-12.00
  Lunchstängt 12.00-13.00
 • 011-13 37 50
 • norrkoping@ogonlasern.se